Yih Kuan Ent Co., Ltd. е една од професионални Аголна глава производител и снабдувач со над години искуство во Taiwan. Било која количина е добредојдена. Со агресивни внимание, секогаш можеме да ви понудиме најновите статии на пазарот со најдобра цена и услуга. Ние исто така, прифати OEM, ODM ред. Со силна позадина дизајнер и производство објект, ние произведуваме за различни брендирани клиенти. Откако ќе се обиде, вие дефинитивно ќе бидете задоволни со нашите производи и услуги.

Аголна глава

Yih Kuan Ent Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Аголна глава, треба да знаете за највисок квалитет на Аголна глава производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
IK-A90
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Додаток Глава за глодање/90̊Аголна глава ИК-Карактеристики на A90 Користи прецизни запчаници за мелење направени во Тајван.Може да се користи за обработка со висок вртежен момент.(800 rmp) Секогаш е поврзан со традиционалната машина за мелење плано,машина од типот подемен,ЦПУ машина за мелење и машина за мелење со специјални функции…итн. Се користи за”Метален модел” ,како ПОМ,S45C...за тешко сечење и дупчење. Аголните глави за обработка од 90 степени се погодни за сите типови на глодачки глави.Може да го промени аголот и насоката на обработка. Постојат 2 модели во серијата IK Angle Head со обработка од 90 степени.(другиот е И.К-N90) ИК-А90 Аголна глава&даш;СПЕЦИФИКАЦИЈА Дијаметар на дупката на вретеното:NT50 Сооднос на брзина:1:1.64 Максимален дијаметар на секач:150 мм Максимална брзина:800 вртежи во минута Место на потекло:Тајван Тежина(Приближно) :83 кг Гаранција:1 година(невештачка грешка) ※Го задржуваме правото да ги измениме дизајнот и спецификациите без претходно известување.
Yih Kuan Ent Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Аголна глава, треба да знаете за највисок квалитет на Аголна глава производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
IK-D90/IK-D90-L
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Додаток Глава за глодање/90̊Длабока глава ИК-D90&ИК-D90-L карактеристики(800/2000): 90∘Длабоката глава се користи за продолжување на машинскиот удар(505/675 мм),и обезбедуваат подолг опсег на обработка. Секогаш е поврзан со традиционалната машина за мелење плано,машина од типот подемен,ЦПУ машина за мелење и машина за мелење со специјални функции…итн. Ако изберете прецизни брзини за брусење направени во Тајван,може да се користи за обработка со висок вртежен момент.(800 rmp)Се користи за”Метален модел” ,како ПОМ,S45C...за тешко сечење и дупчење. Ако изберете прецизни запчаници за мелење направени во Јапонија,може да се користи за обработка со голема брзина и висока-прецесија на обработка.(2000 rmp)Се користи за”Метален модел” ,како алуминиум за лесно сечење и дупчење. Покрај овие карактеристики.ИК-D90&засилувач;ИК-D90-L може да се користи со ИК-N95 полу-автоматска хидраулична маса.ИК-D90+ИК-N95 се применуваат за автоматско-ротирачки мулти-аголна обработка. (Додаток Глава за глодање/Полу-Автоматска аголна глава+Позиција Вртеж за синџири 90̊Аголна глава) ИК-Д90 Длабока глава&даш;СПЕЦИФИКАЦИЈА Дијаметар на дупката на вретеното:NT50 Сооднос на брзина:1:1 Максимален дијаметар на секач:150 мм Максимална брзина:800/2000 вртежи во минута Место на потекло:Тајван Тежина(Приближно) :98 кг Гаранција:1 година(невештачка грешка) ※Го задржуваме правото да ги измениме дизајнот и спецификациите без претходно известување. ИК-D90-L Длабока глава&даш;СПЕЦИФИКАЦИЈА Дијаметар на дупката на вретеното:NT50 Сооднос на брзина:1:1 Максимален дијаметар на секач:150 мм Максимална брзина:800/2000 вртежи во минута Место на потекло:Тајван Тежина(Приближно) :142 кг Гаранција:1 година(невештачка грешка) ※Го задржуваме правото да ги измениме дизајнот и спецификациите без претходно известување.
Yih Kuan Ent Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Аголна глава, треба да знаете за највисок квалитет на Аголна глава производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
IK-E93A
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Додаток Глава за глодање/Проширете ја главата ИК-E93A 2000 карактеристики Продолжете ја главата за продолжување на машинскиот удар(305 мм).Го сочинува проблемот со недоволната должина на продолжување на вретеното ИК-E93A користи јапонско мелење опрема.Неговиот ефект на сечење е постабилен и брзината е 2000 вртежи во минута. Секогаш е поврзан со традиционалната машина за мелење плано,машина од типот подемен,ЦПУ машина за мелење и машина за мелење со специјални функции…итн. Се користи за обработка на мувла или лесно сечење. ИК-E93A Продолжете ја главата&даш;СПЕЦИФИКАЦИЈА Дијаметар на дупката на вретеното:NT50 Сооднос на брзина:1:1 Максимален дијаметар на секач:150 мм Максимална брзина:2000 вртежи во минута Место на потекло:Тајван Тежина(Приближно) :75 кг Гаранција:1 година(невештачка грешка) ※Го задржуваме правото да ги измениме дизајнот и спецификациите без претходно известување.
Yih Kuan Ent Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Аголна глава, треба да знаете за највисок квалитет на Аголна глава производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
IK-E95A
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Додаток Глава за глодање/Проширете ја главата ИК-E95A 2000 карактеристики Продолжете ја главата за продолжување на машинскиот удар(505 мм),и обезбедуваат подолг опсег на обработка. ИК-E95A користи јапонско мелење опрема,така што брзината на вретеното може да достигне 2000 вртежи во минута.Може да донесе моќни и високи-придобивки од квалитетно сечење за машината. Секогаш е поврзан со традиционалната машина за мелење плано,машина од типот подемен,ЦПУ машина за мелење и машина за мелење со специјални функции…итн. Се користи за”Метален модел” ,како алуминиум за лесно сечење и дупчење. ИК-E95A Продолжете ја главата&даш;СПЕЦИФИКАЦИЈА Дијаметар на дупката на вретеното:NT50 Сооднос на брзина:1:1 Максимален дијаметар на секач:150 мм Максимална брзина:2000 вртежи во минута Место на потекло:Тајван Тежина(Приближно) :107 кг Гаранција:1 година(невештачка грешка) ※Го задржуваме правото да ги измениме дизајнот и спецификациите без претходно известување.
Yih Kuan Ent Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Аголна глава, треба да знаете за највисок квалитет на Аголна глава производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
IK-N90+N95
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Додаток Глава за глодање/Полу-Автоматска аголна глава+Позиција Вртеж за синџири 90̊Аголна глава ИК-N90+Карактеристики на N95 Полуавтоматската аголна глава за обработка е погодна за сите типови на глодачки глави.Може да го промени аголот и насоката на обработка. ИК-N90+N95 користи јапонско мелење опрема,така што брзината на вретеното може да достигне 2000 вртежи во минута и исто така може да донесе моќни и високи-придобивки од квалитетно сечење за машината. Овој производ нуди рачни или полуавтоматски два типа за ваш избор. Овој производ нуди еден степен или пет степени за вашиот избор. ИК-N90+N95 е применет преку патентите на структурата. ИК-N90 Аголна глава&даш;СПЕЦИФИКАЦИЈА Дијаметар на дупката на вретеното:NT50 Сооднос на брзина:1:1 Максимален дијаметар на секач:150 мм Максимална брзина:2000 вртежи во минута Место на потекло:Тајван Тежина(Приближно) :88 кг Гаранција:1 година(невештачка грешка) ИК-N95 Позиција Chainring&даш;СПЕЦИФИКАЦИЈА Вретено нос:90/191 мм(со вретено нос) Место на потекло:Тајван Гаранција:1 година(невештачка грешка) ※Го задржуваме правото да ги измениме дизајнот и спецификациите без претходно известување.
Yih Kuan Ent Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Аголна глава, треба да знаете за највисок квалитет на Аголна глава производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
IK-N90
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Додаток Глава за глодање/90̊Аголна глава ИК-Карактеристики на N90 Користи прецизни запчаници за мелење направени во Јапонија.Може да се користи за обработка со голема брзина.(2000 rmp) Секогаш е поврзан со традиционалната машина за мелење плано,машина од типот подемен,ЦПУ машина за мелење и машина за мелење со специјални функции…итн. Се користи за”Метален модел” ,како алуминиум за лесно сечење и дупчење. Аголните глави за обработка од 90 степени се погодни за сите типови на глодачки глави.Може да го промени аголот и насоката на обработка. Постојат 2 модели во серијата IK Angle Head со обработка од 90 степени. (другиот е И.К-А90) Покрај овие карактеристики.ИК-N90 може да се користи со IK-N95 полу-автоматска хидраулична маса.ИК-N90+ИК-N95 се применуваат за автоматско-ротирачки мулти-аголна обработка. (Додаток Глава за глодање/Полу-Автоматска аголна глава+Позиција Вртеж за синџири 90̊Аголна глава) ИК-N90 Аголна глава&даш;СПЕЦИФИКАЦИЈА Дијаметар на дупката на вретеното:NT50 Сооднос на брзина:1:1 Максимален дијаметар на секач:150 мм Максимална брзина:2000 вртежи во минута Место на потекло:Тајван Тежина(Приближно) :88 кг Гаранција:1 година(невештачка грешка) ※Го задржуваме правото да ги измениме дизајнот и спецификациите без претходно известување.
Yih Kuan Ent Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Аголна глава, треба да знаете за највисок квалитет на Аголна глава производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
IK-U45
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Додаток Глава за глодање/45̊Универзална глава ИК-Карактеристики на U45 Универзалните аголни глави за обработка се погодни за сите типови на глодачки глави.Може да го промени аголот и насоката на обработка ИК-U45 користи јапонско мелење опрема,така што брзината на вретеното може да достигне 2000 вртежи во минута и исто така може да донесе моќни и високи-придобивки од квалитетно сечење за машината. Во серијата IK Universal Head има 2 модели. ИК-Универзална глава U45&даш;СПЕЦИФИКАЦИЈА Дијаметар на дупката на вретеното:NT50 Сооднос на брзина:1:1 Максимален дијаметар на секач:150 мм Максимална брзина:1200 вртежи во минута Место на потекло:Тајван Тежина(Приближно) :100гр Гаранција:1 година(невештачка грешка) ※Го задржуваме правото да ги измениме дизајнот и спецификациите без претходно известување.
Yih Kuan Ent Co., Ltd.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Аголна глава, треба да знаете за највисок квалитет на Аголна глава производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan
IK-U90
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Додаток Глава за глодање/90̊Универзална глава ИК-Карактеристики на U90 Користи прецизни запчаници за мелење направени во Тајван.Може да се користи за обработка со висок вртежен момент.(800 rmp) Секогаш е поврзан со традиционалната машина за мелење плано,машина од типот подемен,ЦПУ машина за мелење и машина за мелење со специјални функции…итн. Се користи за”Метален модел” ,како ПОМ,S45C...за тешко сечење и дупчење. Директно инсталиран на површината на прирабницата на машината,аголот и насоката на обработка може да се сменат ИК-Универзална глава U90&даш;СПЕЦИФИКАЦИЈА Дијаметар на дупката на вретеното:NT50 Сооднос на брзина:1:1 Максимален дијаметар на секач:150 мм Максимална брзина:800/2000 вртежи во минута Место на потекло:Тајван Тежина(Приближно) :118 кг Гаранција:1 година(невештачка грешка) ※Го задржуваме правото да ги измениме дизајнот и спецификациите без претходно известување.
Одличен квалитет и конкурентна цена ни прават да има многу клиенти од целиот свет. Ние силно веруваме дека можеме да им обезбеди на клиентите со најдобрите

Аголна глава

и најдобрите услуга.